Örnek şoföre altın ödülü

Adana'da Umre parasını bankaya yatırmaya giderken düşüren çiftçi Özbay Şenel'in parasını bularak polise teslim eden özel halk otobüsü şoförü Abdullah Hoş, TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Adana ESOB ve Adana Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Kazım Barışık tarafından "Örnek şoför" ilan edilerek altınla ödüllendirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Şubat 2013 19:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Örnek şoföre altın ödülü

Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası'nda düzenlenen törende konuşan Kazım Barışık, Abdullah Hoş'un, esnafların piri Ahi Evran'ın "Yaptığı iyilikten karşılık beklememek", "İyi huylu ve güzel ahlaklı olmak", "İşinde ve hayatında güvenilir olmak" sözlerine uygun davranarak "örnek şoför" olmayı hak ettiğini, bunun için de davranışının topluma ve diğer şoförlere de örnek olması amacıyla yarım altınla ödüllendirdiklerini söyledi.

Şoför Abdullah Hoş, kendisini "örnek şoför" ilan ederek, altınla ödüllendiren Birlik Başkanı Kazım Barışık'ın elini öperek teşekkür ederken, "Ben evli 2 çocuk babasıyım. Otobüste 50 lira yevmiye ile çalışıyorum. Allahıma şükürler olsun ki, bu para geçimime yetiyor. Allah ne verirse helalinden versin. Umre'ye gidecek Özbay Şenel bana 150 Euro teklif etti, almadım. Allah şahittir. Ama o dün Umre'ye gitti, benim için de dua etmesini söyledim" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber